over

Mirella

Ik ben Mirella van Markus. Getrouwd met Claudia en wij hebben twee dochters (Sammie en Bobbie) van een bekende donor, papa Hans. Naast mijn werk als coach ben ik ook presentator van het SBS6 nieuwsprogramma Hart van Nederland, documentairemaker, spreker, en schrijver.

Het is mijn persoonlijke missie om wensouders op weg te helpen bij het vormgeven van hun kinderwens èn meer begrip te kweken voor ‘anders ouderschap’ door zichtbaar te zijn in de media, onder het motto: onbekend maakt onbemind.

Uit deze missie zijn mijn documentaire en het gelijknamige boek Wij willen ook een Kind voortgekomen. In de documentaire Wij willen ook een kind (Link) onderzoeken mijn vrouw Claudia en ik hóe wij -als vrouwenstel- onze kinderwens kunnen vervullen. Het bóek Wij willen ook een kind – Dé wegwijzer voor moderne families, heb ik geschreven voor íedereen die niet op de traditionele manier een kind kan krijgen en wil onderzoeken hoe dan wel?

Door de reacties hierop merkte ik dat er veel behoefte is aan ervaringsverhalen en professionele begeleiding bij het vormgeven van een kinderwens. Zo ontstond het idee om wensouders te gaan coachen. Als geaccrediteerd coach help ik jou (of jullie) graag bij jouw persoonlijke proces om bewust keuzes te maken hoe je kinderwens te vervullen, met hierbij altijd het belang van het kind voorop.

Accreditatie op practicioner niveau